GRUPO PLAZA

nou single

Hivern es torna a enamorar de València en 'Secrets'

1/07/2022 - 

VALÈNCIA. "Tornar a València i sentir que alguna cosa dins teua sempre ha format d’eixa ciutat, dels seus carrers i de la seua gent, per molt que t’allunyes". L’artista valencià Hivern torna amb un nou tema que, aquesta vegada, sí que conta una mica de la seua pròpia història: Secrets. Després de l’eixida de Llums en verd, Hivern allibera una cançó que parla d’ell i d’una ciutat: “és una carta de flirteig a València”, bromeja l’artista tractant de donar-li sentit a eixa sensació de retrobament amb la teua ciutat i l’estrany sentiment que t’espenta cap a les teues arrels.

Secrets ha comptat amb la producció de l'holandés Makii i ha estat mesclada i masteritzada per Cinco Sound, estudi canadenc encapçalat per Danny Troya. Hivern és un projecte musical que busca introduir noves sonoritats al panorama musical català i Secrets es tracta d’una cançó especial per a l’artista: “m'agrada perquè ha passat un any i mig de la seua producció i encara no m'he avorrit: això em fascina”, riu.  

Així doncs, amb una lletra que s’emmarca en València, el metro de la ciutat també es converteix en símbol de la cançó: “trobava molt a faltar València i moure'm per la ciutat, utilitzar el transport públic”, admet Hivern mentre matisa que més enllà de l’amor cap a una persona, Secrets és “ eixe cúmul de sentiments quan tornes”. 

Perquè no tot fou dolç al principi, Hivern tornava de Canadà en plena pandèmia, “jo no havia patit massa la pandèmia i quan vaig arribar em va sorprendre”, relata l’artista valencià, qui ressalta que també moltes coses havien canviat, com ara la personalitat de moltes persones: “alguns amics havien marxat i jo no reconeixia moltes coses, però eixe punt de novetat era el que em provocava veure València amb altres ulls”.  

Després de l’eixida de Llums en verd, Hivern reconeix que li ha sorprès la bona rebuda del tema: “Secrets serà una cançó trampolí per donar una passa endavant amb el projecte”. Al cap i a la fi, l’artista assegura que durant aquests dos mesos de parada han treballat molt amb la imatge i l’estilisme d’Hivern, “però no és un nou rumb, és una evolució”, matisa l’artista. 

El videoclip està gravat al metro de València i el seu objectiu respon a la necessitat d’enllaçar les contínues referències que bateguen dins de la pròpia cançó: “volíem crear un ambient únic, d’acord amb la sonoritat del tema”, finalitza Hivern. El muntatge ha estat al càrrec de Nacho Carretero. 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme