GRUPO PLAZA

el 30 d'agost

Indian Hawk, Mireia Vilar i Odd Cherry Pie: només pot quedar un per a la final de Sona la Dipu

29/08/2017 - 

VALÈNCIA. El programa musical Sona la Dipu 2017 celebra el 30 d'agost la seua última semifinal a Bunyol. Els grups valencians Indian Hawk, Mireia Vilar i Odd Cherry Pie es pujen a l’escenari per aconseguir la seua selecció com a un dels finalistes d’enguany.

L’auditori municipal de Bunyol s’omplirà de musica que anirà des del pop-folk d’Odd Cherry Pie fins al rock americà d’Indian Hawk o el dream pop electrònic de Mireia Vilar. Vilar serà l’encarregada d’inaugurar la última semifinal de Sona La Dipu a Bunyol a les 19:45 hores. Com a novetat d'aquesta cita, les bandes semifinalistes actuaran intercalant-se amb els grups reconeguts que actuaram com són Varry Brava –amb el seu nou disc Safari Emocional-, Second -al 2017 han estrenat nova cançó, Invierno Dulce- i Miss Caffeina -amb una reedició enguany del seu últim LP Detroit-. 

Mireia VilarEls horaris seran els següents: després de Mireia Vilar a les 19:45 hores serà el torn de Varry Brava, als que seguiran Odd Cherry Pie, Second, Indian Hawk i Miss Caffeina a les 01:00 hores.

Després de les seues actuacions, el jurat comunicarà què banda semifinalista s’unirà a la final del concurs el 2 de setembre a Sueca, juntament amb Dûrga, Frida i The Vibrowaves com a finalistes i La Raíz, Oques Grasses i ZOO com a artistes convidats. Les entrades es poden comprar per un preu anticipat de 10€ . Els punts de venta físics son: Biblioteca Municipal, Kiosco El Molino, Kiosco-Bar Desi.


Calendari Sona la Dipu 2017

30 d’agost Buñol / Semifinal: Indian Hawk + Mireia Vilar + Odd Cherry Pie + Miss Caffeina + Second + Varry brava 

2 de setembre Sueca / Final: Dûrga + Frida + dos semifinalistes més + La Raíz + Oques Grasses + Escala i Corda Dj Set. 

9 de setembre Picassent / Presentació guanyadors : Dos guanyadors Sona la Dipu + Amaral


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme