GRUPO PLAZA

'jazz als barris'

Jazz a l'aire lliure als llocs més emblemàtics de València 

30/06/2017 - 

VALÈNCIA. La segona edició del cicle del Festival de Jazz del Palau de la Música 'Jazz als barris' serà el 2 de juliol, a les 19:30 hores, a la plaça de la Mare de Déu. El primer concert d'aquest cicle estarà protagonitzat pels grups Enjoy Lindy Hop Music, The Sunysiders, Swing from the Bottom i la Big Band del taller de Sedajazz.  

La regidora de Cultura, Gloria Tello, ha destacat que "enguany es desenvolupa este cicle en llocs tan emblemàtics com la plaça de la Mare de Déu i la Llotja, també al Passeig Marítim i Campanar, i fins i tot a pobles de la ciutat com el Perellonet, on els veïns ja ens han transmés la seua il·lusió". "Volem que el jazz impregne la ciutat i és per això que convidem tota la ciutadania a escoltar bon jazz a l'aire lliure", ha afegit la regidora.

Les següents cites de 'Jazz als barris' seran el dimarts 4 de juliol, a les 19:30 hores, a la plaça de l'Església de Campanar, amb el grup de Joan Benavent Trio, format per Eric Ineke i Matt Baker; el diumenge 9 de juliol, a les 19.30 hores, al Passeig Marítim, amb Alex Cesarini que presenta 'Nyabinghy', acompanyat per Soulrebel (Sergio Calderón), Javier Vercher, Baptiste Bailly, David Gadea i Pere Munuera.

El dimecres 12 de juliol, a les 12:30 hores, a la plaça del Mercat actuarà Valencia Jazz Connection, integrat per Joan Soler, Viktorija Pilatovic, Mariano Steimberg i Lucho Aguilar; i per últim, el dijous 13 de juliol, amb un concert de les xiquetes i xiquets de Jam for Kids, a les 22:00 hores al passeig de les Goles del Perellonet. 

 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email