Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

nou disc

JazzWoman publica el seu nou disc ‘Maléfica’, carregat d’empoderament femení

La rapera segueix apostant per remoure consciències en aquest nou treball que compta amb una gira internacional

6/03/2020 - 

VALÈNCIA. Un al·legat explícit i potent disposat a denunciar les injustícies des del feminisme. Així és Maléficael nou disc de JazzWoman que avui, 6 de març, ja està disponible en digital i en físic i que es converteix en el primer llarga durada de l’artista.

La rapera mescla lliurement gèneres i estils -rap, trap, afrotrap, salsa, merengue i bachata- amb un únic discurs, el de la denúncia social. Perquè Maléfica sorgeix de la necessitat de l’artista de condemnar qualsevol situació injusta i defensar aferrissadament el empoderament femení. Tot plegat en clau de festa. 

El disc ha estat concebut amb el col·lectiu Periferia Norte sota els comandaments de Dani Del Olmo, i compta amb col·laboracions de luxe com la rapera argentina Sara Hebe, els Auxili, Arnau de ZOO i Mireia de Pupil·les. Maléfica comença un llarg camí amb molts escenaris per recórrer, els primers, a Alemanya per tornar després a l’Estat i portar la revolució de JazzWoman a la Comunitat Valenciana, Catalunya, el País Basc o Galícia entre d’altres. Els grans festivals com Canet Rock o Bioritme també ballaran al ritme del feminisme combatiu de la rapera valenciana.

'Maléfica', de JazzWoman

El disc arriba al públic després del llançament de tres singles. El primer, Moriré de Sed, electrònic, amb un clip emulant un videojoc de guerra era una crida contra la traïció que hi ha a la societat. La cançó del disc Allí en la Fabriqueta segueix aquesta estel·la. El segon single, el contrapunt, Ací tenim, de ritmes llatins i festius, l’acompanyen en estil les cançons Humo Denso i Pa’ la Discoteca amb la col·laboració de la referent rapera argentina Sara Hebe. El crit feminista, que és transversal al disc, es fa més explícit a les peces Xe quin fàstic!, de sons tribals, i, per suposat, a Malo. Tu i el Teu Melic era el tercer avançament, una cançó en contra del bullying amb la col·laboració dels Auxili, i va de la mà amb Amor i Amistat, un homenatge a la gent que ens acompanya, amb la col·laboració dels amics Arnau de ZOO i Mireia de Pupil·les. 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email