Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 20 de enero y se habla de coronavirus speed way cierre perimetral covid-19 BIOINICIA
GRUPO PLAZA

1 de desembre

Joan Isaac i Sílvia Comes homenatgen a Silvio Rodríguez en ‘Cita amb Àngels’

28/11/2019 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acollirà, el diumenge 1 de desembre, a Joan Isaac i Sílvia Comes amb el seu espectacle ‘Cita amb Àngels’, un treball en el qual el duo ha aconseguit adaptar a la llengua catalana més d'una desena de cançons del cantautor cubà Silvio Rodríguez, amb qui han mantingut un contacte continu.
 
Des d'una escenificació nua, composta únicament per una guitarra i dues veus, Isaac i Comes s'embarquen en un recorregut en el qual s'escoltaran tant peces icòniques com ‘Unicorn’ o ‘Petita serenata diürna’, com altres composicions més desconegudes de la discografia de ‘L'aprenent’.
 
‘Cita amb Àngels’ és un treball minuciós en el qual Isaac, assegura, ha invertit mesos a adaptar algunes de les cançons que el componen, un espectacle que busca sostraure el costat més poètic de Silvio Rodríguez.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email