Hoy es 22 de abril y se habla de Playas columbus venture spb PPCV Isabel Bonig MUJERES EMPRESAS
GRUPO PLAZA

produït per Primavera d'Hivern i La Fera CC

Joe Pask estrena ‘Jo i el món’, el seu nou disc d’estudi

Després de tres anys de silenci, la banda torna amb el seu segón projecte, que ha comptat amb el seu productor de capçalera, Blai Antoni Vañó

26/03/2021 - 

VALÈNCIA. Joe Pask és rock, és folk i és americana, tot això amanit amb el sentir de l'escena indie valenciana. Després de llançar les autoedicions de Hang it i A la deriva fa cinc anys, la banda va ser guardonada amb el premi Ovidi Montllor a millor disc de rock per Salt (La Fera CC, 2018), el seu primer disc

Després de tres anys de silenci, i una pandèmia pel mig, Joe Pask tornen amb Jo i el món (Primavera d'Hivern / La Fera CC, 2021), el segon projecte del músic valencià que ha comptat amb el seu productor de capçalera, Blai Antoni VañóUn tàndem musical que en aquest treball va un pas més enllà, i és que Joe Pask i Blai Antoni Vañó han explorat noves sonoritats i maneres de transmetre les emocions a través de la seva música.

Jo i el món és, segons comunicat, "un reflex de l'afartament pel paper residual i l'abandonament social a què s'han vist condemnats, en el món actual, els coetanis de la generació. Lletres, arranjaments i composicions carregats de visceralitat són la definició de Joe Pask. 

A banda de Blai, a Joe Pask l’acompanyen els companys de sempre: Andreu Vidal tocant el baix, Dani Serra a la bateria i Martín A. Ivars a l'altra guitarra, una banda amb un rodatge de 5 anys. En l’àmbit visual, aquest disc compta amb la direcció artística de Mònica Llop.

Noticias relacionadas

edificio intempo

Un "himno" techno y rutas turísticas "pormishuevistas": el mito de Benidorm no se apaga

Por  - 

La pequeña Manhattan levantina está de capa caída por el coronavirus, pero no deja de alimentar el imaginario colectivo. Benidorm protagoniza uno de los tours del guía anti-turístico más cotizado el momento, Erik Harley, y sus calles se transforman en un Gotham postapocalíptico en el 'videosingle' que acaba de publicar el productor de electrónica Serge Llorca (4Cantons)

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email