GRUPO PLAZA

música antiga a sagunt

Jordi Savall protagonitzarà la cloenda de la IV edició del Festival MusAS 2018

11/01/2019 - 

VALÈNCIA. Jordi Savall protagonitzarà la cloenda del Festival Música Antiga Sagunt 2018 (MusAS) a l’Auditori Joaquín Rodrigo el pròxim 2 de febrer. L’edició d’este festival, que començava a octubre de 2018, finalitzarà amb el concert de Jordi Savall. Les entrades han eixit ja a la venda per via telemàtica i el mateix dia de l’esdeveniment a l’Auditori Joaquín Rodrigo. 

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt, José Manuel Tarazona, ha qualificat com un “honor” i un “plaer” tindre a l’artista català al municipi i a més ha ressaltat que “Jordi Savall és un referent absolut de la música antiga tant en l’àmbit nacional com internacional, una figura incontestable”.

Jordi Savall i Bernadet és un violagambista, director d’orquestra i compositor especialitzat en música antiga. És un dels artistes més importants de la música antiga en l’actualitat. Ha dirigit orquestres de prestigi com l’Orquestra Simfònica Fundació Calouste Gulbenkian, la Orquesta Camerata de Salzburgo, la Wiener Kammerorchester i la Philarmonia Baroque Orchestra de San Francisco. Ha sigut guardonat en nombroses ocasions com un dels reivindicadors més excepcionals de la música antiga. La seua discografia supera el centenar de gravacions en diferents segells, pels quals ha rebut més de cinquanta premis internacionals. 

El Festival MusAS va començar la quarta edició a octubre de 2018 com un dels referents de la recuperació del patrimoni, de la memòria musical, la difusió d’estes músiques i el suport a grups i intèrprets especialitzats en música antiga. En l’edició de 2018 varen participar artistes i grups com Cantoría, Eloqventia, Raquel Andueza, L’Arcàdia i Forma Antiqva. El colofó el posarà Jordi Savall, protagonitzant el concert de cloenda a un festival que s’ha consolidat com un dels més importants en la matèria. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas