GRUPO PLAZA

En Jazz a poqueta nit

Jorge Riera Gipsy Quartet presenta un homenatge a Django Reinhardt en el Palau de la Música

10/12/2020 - 

VALÈNCIA. Demà divendres l’Espai Tarongers del Palau de la Música s’omplirà del millor gypsy jazz valencià, amb el sorprenent i rítmic estil manouche de Jorge Riera Gipsy Quartet

Es tracta de la nova cita del cicle Jazz a poqueta Nit del Palau de la Música, en la qual Riera, acompanyat pels músics Carlos López, David Catalán i Francisco Blanco 'Latino', habituals de l’escena del jazz Valencià, presentarà al públic From Now On, el seu primer treball en solitari i on ret homenatge a la música de Django Reinhardt, precursor d’este estil jazzístic, des d’una perspectiva personal, intentant ser respectuosos amb el seu llegat i la seua forma d’entendre la música i la vida.

Jorge Riera és un guitarrista amb una àmplia trajectòria en el terreny musical i està molt vinculat al col·lectiu Sedajazz. Amb el seu grup de Hard Bop, BRB trío, té dos discos amb els quals ha girat per diversos festivals del país. A més col·labora amb diferents projectes sempre al voltant del món del jazz, i en especial, en l’estil gypsy jazz. 

L’última cita de la present edició de Jazz a Poqueta Nit serà el proper 18 de desembre amb la visita de la cantant Eva Romero amb el guitarrista Manuel Hamerlink, i amb el trombonista Carlos Martín com a artista convidat.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email