GRUPO PLAZA

música

Julio Bustamante i Pep Gimeno 'Botifarra' celebren les 100 cites de la Pèrgola de La Marina

31/08/2021 - 

VALÈNCIA. Malgrat les seues extenses trajectòries, no va ser fins a un 12 de desembre de 2020 que Julio Bustamante i Pep Gimeno "Botifarra" es conegueren personalment, es feren una abraçada i xarraren per primera vegada. Tota la tradició del pop mediterrani i la història viva del folklore valencià es donaven la mà en un moment històric per a la música, i en un lloc ja emblemàtic com és La Pèrgola de la Marina de València.

Amb motiu de la celebració de les 100 cites de la Pèrgola de Cervezas Alhambra, el pròxim 9 de setembre Julio i Pep es tornaran a reunir en l'hall del Veles e Vents, per a parlar de les seues trajectòries, les seues respectives arrels musicals i la seua influència en les noves generacions, en un acte conduït pels periodistes Amalia Garrigós i Arturo J. Paniagua.

Julio i Pep seran els protagonistes d'una xarrada a la qual s'aniran sumant al voltant de 20 artistes de totes les generacions i estils que també han passat per la Pèrgola de Cervezas Alhambra. La Plata, Johnny B. Zero, Mueveloreina, Nèstor Mir, Júlia, Miquel Àngel Landete "Sènior", Don Rogelio (Udol Atòmic), Bearoid, Ela Vin, Gem, Borja Mompó, Tórtel, TESA, Capricorn Un, Joaquín Pascual, Polock, Jonatan Penalba, Calivvla o Laborde són alguns dels protagonistes que desfilaran per l'escenari per a explicar-nos com a Julio i Pep han influït en les seues trajectòries. Igualment es xarrarà sobre de quina manera una proposta com la de la Marina de València influeix a la ciutat, la música i la cultura.

Per a rematar la vesprada, el reconegut compositor i comunicador Miqui Puig (que també va passar amb el seu projecte musical per la Pèrgola) oferirà una especial punxada elaborada per a l'ocasió.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email