GRUPO PLAZA

Concerts als vivers

Ketama torna a Vivers amb 'No estamos locos'

La Gran Fira presenta demà dimecres dia 17 al trio flamenc, que s'ha reunit de nou 14 anys després de la seua separació

16/07/2019 - 

VALÈNCIA. Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València oferixen demà dimecres l'actuació del trio Ketama: el cantant Antonio Carmona i els guitarristes Juan José Carmona i José Miguel Carmona, reunits de nou després de 14 anys de separació. El concert forma part de la gira No estamos locos, que va arrancar el passat 23 de febrer a Granada, i que ha viatjat per diferents ciutats i països (Sevilla, Barcelona, Sant Sebastià, Madrid, Saragossa, l'Havana, Nova York o Miami).

El trio està acompanyat per alguns dels músics que van participar en l'enregistrament del disc De akí a Ketama, que ha sigut reeditat amb motiu de la gira de retrobament. L'àlbum va ser gravat en 1995, en directe, i recull la fusió del flamenc amb el pop i els ritmes llatins i del Carib que el grup havia desenvolupat al llarg de la dècada anterior. El repertori va incloure alguns dels temes més coneguts de la banda com ara Kalikeño (rebatejat com No estamos locos), Djamana Djana o Vengo de borrachera, composicions noves com a Verdadero, Acaba de nacer o Problema i una versió de Flor de lis de Djavan. Com a col·laboradors, van destacar els noms d'Antonio Vega, Antonio Flores, els cantaors Potet i Chonchi Heredia, així com el ballador Antonio Canales.

Ketama va nàixer a principis de la dècada dels 80 de la mà de José Soto Sorderita, el desaparegut Ray Heredia i Juan Carmona, amb l'objectiu de superar els límits del flamenc i introduir elements del pop, el jazz i sonoritats llatines.

Les localitats per a l'actuació de Ketama a València estan disponibles en la web www.concertsdevivers.com, a un preu de 25 euros més les despeses de gestió. El recinte obrirà les portes a les 19.30 i està previst que el concert comence a les 22.00 hores.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email