GRUPO PLAZA

el 4 de novembre

Kiko Veneno repassa la seua trajectòria al Palau de la Música amb un quartet de cordes i la seua banda

16/10/2017 - 

VALÈNCIA. Kiko Veneno actuarà el dissabte 4 de novembre a la sala Iturbi del Palau de la Música de València dins del cicle Rock, pop…, al Palau. El cantant interpretarà el seu cançoner en formats i sonoritats singulars i diverses.
 
En primer lloc, l'artista nascut a Figures sortirà a l'escenari amb l'únic acompanyament de les seues guitarres. Una proposta que té el seu origen en l'espectacle + Solo que la una que es va estrenar a l'octubre del 2014 al Cercle de Belles Arts de Madrid. En aquests recitals, Kiko Veneno recupera les seues primeres composicions –San José de Arimatea de Veneno, Ratitas divinas, Mercedes blanco- i d'altres més recents –Bilonguis, Dice la gente o Mala suerte-.
 
Posteriorment, la veu del sevillà tindrà l'ajuda del seu grup habitual, La Banda del Retumbe, i del Cuarteto Bético de Cuerdas. Aquesta formació serà conduïda pel britànic Michael Thomas, director de l'Orquesta Bética Filarmónica de Sevilla o l'Orquesta Ciudad de Almería, entre d'altres, col·laborador d'artistes flamencs com Tomatito, Miguel Poveda i Estrella Morente, i d'artistes internacionals com Björk o Elvis Costello.
 
Els músics Jaime del Blanco, Raül Fernández “Refree” i el mateix Michael Thomas són els responsables dels arranjaments d'orquestra per a cançons com Un catalán muy fino, Me siento en la cama i Los planetas. Eixes noves melodies nasqueren en el marc del festival Connexions de Barcelona a finals de l'any 2013 i van ser interpretades per l'agrupació Cordes del Món del Taller de Músics. Ara es podran escoltar al Palau de la Música de València amb les millors condicions tècniques i acústiques.
 
Ambdós espectacles, + Solo que la una i Con Cordes del Món, van ser editats en l'àlbum Doble vivo (Fol Música) a l'abril del 2016. Un disc que incloïa la col·laboració de El Niño de Elche i una versió del rondó Alla Turca de Mozart.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme