GRUPO PLAZA

SECCIÓ PRIMERA DEL 134 Certamen internacional de bandes

La Asociación Moteña de Mota del Cuervo guanya el 'Ciutat de València'

La dotació dels premis per a la Secció Primera ha sigut de 6.000 euros per a la guanyadora, 3.000 euros per a la segona i 2.000 euros per a la tercera

17/07/2022 - 

VALÈNCIA. La Asociación Musical Moteña de Mota del Cuervo de Conca, sota la direcció de José Enrique Martínez, i amb un total de 351 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Primera del 134 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2022, que s'està desenvolupant al Palau de les Arts “Reina Sofia”. La Asociación Cultural Banda de Música de Bonares ha quedat en segona posició amb 340,5 punts, mentre que el Centre Instructiu Musical de Mislata ha ocupat el tercer lloc amb 332.5 punts.

Foto: EVA RIPOLL

La banda guanyadora va interpretar el pasdoble "Cielo Andaluz" de Pascual Marquina i com a obra lliure "El Quervo” de Martínez Gallego Les obres obligades que han interpretat les bandes d’esta secció primera han sigut “De Cai” de Pascual Piqueras o “Bookmarks from Japan – The Great Wave off Kanagawa / Hakone de Julie Giroux.

La regidora de Cultura, Gloria Tello, està valorant molt positivament el transcurs d’esta edició, ja que “per una part estem registrant una gran assistència de públic, que després de dos anys d’absència trobava a faltar el Certamen, però també està presentant un alt nivell interpretatiu, segons les valoracions que ens estan arribant”.  També va actuar la Banda Sinfónica Músicos sin Fronteras, dirigida per José Miguel Micó i Ximo Tarín, com a agrupació convidada mentre deliberava el jurat, que enguany està format per Isabelle Ruf-Weber, Mónica Giardini, Juany Martínez-de la Hoz Casas, Felix Hauswirth, Sergi Pastor i Ángel López Carreño.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme