GRUPO PLAZA

tots els dijous de juny 

La Banda Municipal oferirà quatre concerts gratuïts als jardins del Palau

30/05/2023 - 

VALÈNCIA. La Banda Simfònica Municipal de València oferirà tots els dijous del mes de juny concerts gratuïts als jardins del Palau de la Música. En els quatre concerts, l’entrada als quals és gratuïta fins a completar aforament, la Banda Municipal abordarà aspectes musicals tan distints com la música valenciana, les danses americanes, les marxes i la música relacionada amb el foc. 

El primer concert tindrà lloc dijous, 1 de juny, a les 20:15 hores, i porta per títol “Alla marcia”, un repàs per la música de marxa des de la tradició decimonònica de Giuseppe Verdi i el seu I vespri siciliani fins a la moderna Schubert Metamorfosi d’Evzen Zamecnik o la Marxa florentina de Julius Fuçik.  

Dijous 8 de juny, també a les 20:15 hores, la Banda Municipal oferirà el concert “Músiques d’arrel”, un repàs a la música valenciana de Matilde Salvador, Amand Blanquer, Joaquín Rodrigo, Manuel Palau, Salvador Giner i Miguel Asins. 

El 15 de juny, el concert portarà per nom “Focs a banda”, un compendi de la música relacionada amb el foc. Així, el públic assistent podrà escoltar Música per als reals focs artificials de George Handel, Les fogueres de Sant Chuan de Luis Torregrosa, El amor brujo de Manuel de Falla, Benamor. Dansa del foc de Pablo Luna, els pasdobles Paula Nieto de Carlos Martínez i Laura Mengó de Jordi Peiró, La festa de les falles de Ferrer Ferran i El faller del mestre Serrano. 

Finalment, dijous 22 de juny, el concert “Danses de l’Amèrica” repassarà la música del continent americà amb Obertura cubana de George Gershwin, On the town i West Side Story de Leonard Bernstein, Estancia d’Alberto Ginastera, Danzón número 2 d’Arturo Márquez, Huapango de José Moncayo i Granada d’Agustín Lara. 

Els concerts tindran lloc tots els dijous del mes de juny a les 20:15 hores. Les entrades són debades i l’accés és lliure fins a completar l’aforament. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas