Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 26 de octubre y se habla de TOQUE DE QUEDA estado de alarma pge 2021 ghatto
GRUPO PLAZA

'La máquina de la soledad': teatre d'objectes i nostalgia este cap de setmana al Musical

29/01/2016 - 

VALENCIA. La máquina de la soledad és la primera obra d'Oligor y Microscopia, una col·laboració entre Jomi Oligor i Shaday Larios que porta mesos de gira per Espanya i que, després de passar per València este cap de setmana, tornarà a Mèxic, on va sorgir el projecte. A partir de cartes d’amor reals es conta una història en què el correu postal, la carta com a objecte, és protagonista. La máquina de la soledad utilitza cartes trobades i recupera els seus relats en una obra teatral de xicotet format, que per les seues característiques escèniques només admet 46 espectadors per funció. De divendres a diumenge, hi haurà tres úniques representacions al Teatre El Musical i les entrades es venen a 6 euros.

Esta peça té molts vincles amb la primera creació de la companyia Hermanos Oligor, Las tribulaciones de Virginia. Aquella obra va nàixer en un soterrani de Burjassot en 2002, després de tres anys de tancament dels seus autors, i es va convertir en un èxit internacional que va estar de gira durant 12 anys per Europa i Llatinoamèrica.

La máquina de la soledad parla d'objectes, de memòria, de la senzilla tecnologia que s'activa cada vegada que s'escriu una carta, enfront d'un paper una distància i una absència. Els mecanismes d'esta obra són memòries que s'escriuen amb cada correspondència recuperada en mercadets de Mèxic i Espanya, amb l'arqueologia d'objectes, imatges i anècdotes insòlites que escriptors, carters, arxius i empleats de correus han ajudat a investigar.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email