GRUPO PLAZA

'Samuraï'

La Mercantil arriba al Teatre Micalet amb "fosca història" amb una moralitat sobre la salut mental

23/10/2023 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acull en cartell els dies 27 i 28 d'octubre a la companyia catalana La Mercantil amb l'obra Samurai, amb autoria de Ferran Joanmiquel —que ha estat guardonat amb el II Premi de Teatre Àngels Poch per aquesta peça—, i la interpretació de Javier Lázaro.

Samurai conta la fosca història d'un professor que arriba a un nou centre per fer una substitució, i només de començar, deixa clar que té una manera poc convencional de donar les seues classes, cosa que li comporta una sèrie de diferències amb l’equip directiu del centre.

Aquesta peça, tal com descriu l'autor, tracta de conscienciar respecte a què els “imputs” que rebem en la infància i adolescència "són indispensables per formar persones sanes i felices, i que hem de cuidar la salut mental, i si cal, guarir també les nostres emocions i el nostre cor si cal".

Jorge, el protagonista, fa que els seus companys i companyes es qüestionen sobre la seua pròpia feina. L’ombra del seu passat esquitxa tot el que té al seu voltant i comença a projectar-se perillosament sobre un dels seus alumnes. "El més difícil ha estat crear una constel·lació de set personatges interpretats tots per una sola persona i introduir-lo al “viatge” emocional del personatge principal", comenta Javier Lázaro.

Samurai estarà al Teatre Micalet els dies 27 i 28 d'octubre. 
Més informació i entrades a la web oficial del Teatre Micalet.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas