GRUPO PLAZA

el festival Clàssica al Tinglado s'estrena el dijous

La música clàssica també troba el seu lloc a La Marina

10/08/2021 - 

VALÈNCIA. La Marina de València estrena dijous el festival Clàssica al Tinglado, un cicle de concerts on diverses formacions musicals de la Comunitat Valenciana oferiran un variat repertori que combinarà clàssics, bandes sonores i versions de grans èxits actuals. Un programa adaptat per a ser interpretat a l'aire lliure, en el qual no faltaran grans de la història de la música com Tchaikovsky, John Williams, Ennio Morricone o Debussy.

L'històric Tinglado 2 ha sigut l'escenari triat per a acollir aquest festival, que comptarà amb cinc actuacions amb programa doble, els dies 12, 13, 14, 19 i 20 d'agost, a partir de les 19.30 hores. Les entrades, amb un cost de 5 euros, poden adquirir-se online a través de la plataforma Enterticket. També existeix la possibilitat de comprar un abonament per a gaudir del cicle complet per només 20 euros.

La programació arrancarà el dijous que ve 12 d'agost amb un concert de Collegium Instrumentale, formació que estarà acompanyada en aquesta ocasió pel violí solista de la Royal Opera House de Londres, Vasko Vassilev. Junts delectaran al públic amb una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema. 

La segona cita serà el divendres 13 d'agost, amb una primera passada composta per obres de cort impressionista de la mà de Harmonie Ensemble, grup que compartirà cartell amb el Grup de Saxos CIAC que interpretarà un recorregut per la història de la música, adaptada per a saxos i vocalistes. 

La fusió de música clàssica i actual arribarà el dissabte amb l'actuació de Eclèctic Grup, que oferirà un programa doble combinant clàssics i música per a vent. 

La segona setmana del festival arrancarà amb Broken Drums, el dijous 19, que sorprendrà amb un repàs dels èxits del pop interpretat únicament per instruments de percussió. La segona part del concert serà a càrrec de València Brass Band by INEL, que captivarà al públic amb les millors bandes sonores interpretades per instruments de la família de vent metall.

El divendres 20 tancarà el festival la Orquestra Vivaldi amb una actuació titulada Música i sentiment i el Quintet de Metalls “Al Vent”, que oferirà un viatge a través de les diferents cultures del món. 

Com és habitual en els esdeveniments musicals organitzats per La Marina de València, les actuacions es celebraran amb aforament limitat i el públic assegut respectant la distància de seguretat. L'espectacular vista a l'interior de la dàrsena valenciana serà el marc perfecte per a aquest cicle d'actuacions, a l'aire lliure i al costat del mar. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme