GRUPO PLAZA

amb el cor de la uv

La obra de John Williams per a 'Star Wars', esta nit al Palau de la Música

24/11/2015 - 

VALÈNCIA. El Palau de la Música de València acull este dimecres el concert Stars Wars, protagonitzat per l'Excelentia Pops Symphony Orchestra i el Cor de la Universitat Politècnica de València, sota la direcció d’Óscar Navarro. Es tracta d'un concert organitzat per la Fundación Excelencia, en què el públic podrà escoltar els millors fragments musicals de tots els episodis de la saga.

D’aquesta manera, més de 100 veus i els músics de l’Orquestra es reuniran a l’escenari de la Sala Iturbi, per tocar tots aquells temes tan coneguts i admirats del compositor nord-americà.

L'Excelentia Pops Symphony Orchestra és la formació de la Fundación Excelentia per als concerts pops en versió simfònica. Està integrada per professors de dilatada experiència que han tocat en els faristols de les més prestigioses orquestres d'Espanya i d'Europa. Ha sigut dirigida per importants maestros comara Michail Jurowski, Jean Jacques Kantorow, Thomas Sanderling, Kynan Johns, János Kovács, Alexander Polyanichko o Henrik Schfer. Així mateix han actuat amb l'Orquestra, solistes com ara Renaud Capuçon, Maxim Rysanov, Leticia Moreno i Eric Le Sage. L'Orquestra invita regul·larment a concertinos de les millors formacions mundials com ara la Royal Concertgebouw o l’Israel Philharmonic.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas