GRUPO PLAZA

La página de cultura i activitat física Massama en casa arriba als 1.200 seguidors en 14 dies

28/04/2020 - 

VALÈNCIA. Amb motiu del confinament imposat després de la declaració de l'Estat d'Alarma a Espanya el passat 14 de març, des de l'Ajuntament de Massamagrell es va decidir impulsar una plataforma a través de la qual les veïnes i veïns pogueren gaudir de les activitats culturals i d'entreteniment programades per les regidories de Cultura, Igualtat, Biblioteca i Joventut i, a més, es pogueren incorporar empreses esportives locals per a oferir, de manera gratuïta, activitats esportives online a través d'aquesta plataforma.  

Com a resultat, fa dues setmanes es va crear la pàgina de Facebook ‘Massama A casa’, en ella, cada dia, les veïnes i veïns poden gaudir d'una àmplia gamma d'activitats online, entre les quals destaquen: Seminaris sobre feminisme impulsats per la regidoria d'Igualtat, activitats formatives i culturals de la regidoria d'Educació, una programació especial amb motiu del Dia del Llibre per part de la regidoria de Biblioteca i classes dirigides en streaming de Hapkido, Atletisme i Zumba, entre altres activitats.   

En 14 dies, la pàgina de Facebook ha aconseguit aconseguir els 1.200 seguidors, més de 1.000 ‘M'agrada’ i més de 10.500 visites a la pàgina i 40.000 reproduccions en total.   En paraules de la regidora d'Educació, Igualtat, Cultura i Biblioteca, Araceli Munera: “És gratificant quan una iniciativa així té tan bon acolliment per part de la ciutadania. La nostra intenció era, des del principi, aconseguir fer aquest confinament més suportable per a les famílies i els xiquets i xiquetes, intentant mantindre la programació que teníem calendarizada des de les regidories, com les xarrades de Unisocietat, que s'estan impartint des d'aquesta plataforma en streaming”.   

Per part seua, l'alcalde de la localitat, Paco Gómez, va assenyalar: “L'Ajuntament ha volgut posar, des del principi, a les persones en el centre de la gestió local de l'impacte que el confinament té sobre les persones, especialment en el nivell econòmic i social, però també en l'oci, la cultura i l'activitat física, indispensables per al desenvolupament de la persona. Per això, vull donar les gràcies a totes les persones que estan participant en les activitats, fent possible que tinga tant de contingut la plataforma”. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme