GRUPO PLAZA

el 7 de juny

Carmen París interpreta els temes més destacats del seu repertori pianístic en el Palau 

15/05/2018 - 

VALÈNCIA. L’artista Carmen París aterrarà al Palau de la Música de València el proper 7 de juny, a les 21:00 hores, amb l'espectacle que està presentant per tot el país, París al piano. Es tracta d'un directe on l'autora transmet l'amor que té per l’art de la música i desgrana els millors temes del seu repertori. Serà una trobada amb el seu públic en un ambient personal i intimista, segons indica el coliseu en un comunicat.

Des del començament de la seua carrera en 2002, Carmen París, compositora, pianista i lletrista, ha agermanat el folklore ibèric, centrat en la seua pròxima jota aragonesa, amb diversos estils musicals que donen la volta al món, amb ritmes d’arrels mediterrànies, africanes o americanes, sempre amb un punt de vista universal i contemporani.

Al llarg de tota la seua trajectòria musical, on ja suma gairebé vint anys i l’edició de quatre discos, Carmen París ha aconseguit un gran reconeixement per la seua labor cultural i artística. També ha obtingut nombrosos guardons, entre els quals destaca el Premi Nacional de Músiques Actuals que li atorgà el Ministeri de Cultura l'any 2014.

Les seues arrels aragoneses impregnaran la Sala Rodrigo del Palau de la Música en un ambient exclusiu, de confidencialitat amb el seu públic. Acompanyada tan sols del seu piano i la seua  veu, donarà lloc a un espectacle replet de mestissatge d’estils tradicionals. Aquest concert forma part del cicle 'Rock, Pop...al Palau', organitzat per la institució valenciana en col·laboració amb l’Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV).

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme