GRUPO PLAZA

guanyadora del Premi Iturbi

La pianista Fatima Dzusova presenta nou disc i inicia gira per les comarques valencianes

25/09/2018 - 

VALÈNCIA (VP/EP). La pianista russa Fatima Dzusova, guanyadora del concurs internacional de piano Premi Iturbi en l’edició de 2017, presenta el seu disc aquest dimecres 26 de septembre al Teatre Giner de Carlet amb un recital, a les 19:00 hores. La gravació del disc, que es va realitzar al Palau de les Arts amb obres de Listz i Ravel, forma part del premi que atorga l'àrea de Cultura de la Diputació de València.

La professional aprofitarà la seua visita a terres valencianes per a oferir així tres actuacions en La Font d’En Carròs, Godella i València, els pròxims dies 27, 28 i 29 de setembre. Aquestes actuacions tanquen el Cicle de Recitals del Concurs Internacional de Piano de València, en el qual ja han participat Jorge Nava i Sae Yoon Chon, tercer i segon classificats, i que ha passat per municipis com Quatretonda, Moixent, Sagunt o Aiora.

Fatima Dzusova, que va guanyar el seu primer concurs als nou anys, interpretarà una selecció d’obres de Haydn, Brahms, Liszt i Tchaikovsky, amb la seua "característica presència escènica", segons esmenten els organitzadores. 

Els veïns i les veïnes de La Font d’En Carròs podran gaudir d’aquesta actuació el dijous 27 de setembre a l’Auditori Casa de la Cultura, a partir de les 19:00 hores. Per la seua banda, en Godella serà el Centre d’Art Villa Eugènia on tindrà lloc l’actuació de Dzusova, el divendres 28 a les 19:00 hores. Per últim, per tancar el cicle de concerts, la guanyadora del Premi Iturbi 2017 actuarà a la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència el dissabte 29 de setembre a les 19:00 hores.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas