GRUPO PLAZA

de La companyia valenciana Va com Va

La Sala Ultramar inaugura temporada amb 'Esqueix. Un estiu al teu ventre' 

11/09/2023 - 

VALÈNCIA. Relacions intrafamiliars, herències de les nostres mares o de les nostres iaies, allò allò que deixarem, allò que som o qui som. La companyia valenciana Va com Va teatre estrena la peça Esqueix. Un estiu al teu ventre un treball d’investigació desenvolupat dins de les residències de creació ofertades per la sala Ultramar.

La peça, creada per  Anna Berenguer, Marina Mulet i Sandra Monfort, i interpretada per les dues primeres, és, segons les mateixes creadores: “Una revisió crítica del progrés del món global i de la seva visió unitària, marcada sovint per un capitalisme salvatge, que ha deixat enrere part de la saba (l'essència) que els hi ha estat transmesa.”

Sandra Monfort, premi Carles Santos de la música a la millor artista revelació en 2021, és l’encarregada de signar la composició musical i l’espai sonor, d’una obra que olora a terra i a natura. La companyia, a més a més, ha treballat amb iaies, mares i filles en diferents tallers que formen part del procés de mediació oferit per la sala.

Esqueix. Un estiu al teu ventre podrà veure’s del 14 al 24 de setembre, a les 20 hores a la sala Ultramar de València. Les entrades, que ja estan a la venda al web de la sala tenen un preu general d’11 euros, 10 amb descompte. Des de la sala recorden, a més a més, que el dia 23 hi haurà col·loqui amb la companyia al finalitzar la funció.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas