GRUPO PLAZA

cartell DE LA SEGONA EDICIÓ 

La URSS i La Culpa completen el cartell del Incendiari Fest

La segona edició amplia a dos jornades la seua programació amb més música, skate i art al Parc La Granja i a l’Auditori de Burjassot

2/04/2023 - 

VALÈNCIA. La segona edició del festival incendiari tindrà lloc el pròxim 5 i 6 de maig a Burjassot (València). Aquest any pasarà pel seu escenari la reina del post-punk, Ana Curra, els impecables Futuro Terror i bandes joves amb una prometedora carrera com Shego, Depresión Sonora i els valencians Margarita Quebrada. Amb la novetat que aquest any s’amplia la programació un dia més, tenint més concerts, skate i art.

Un total de 5 bandes faran vibrar l’Auditori Municipal el 6 de maig, des de les 17 hores fins a les 23 hores. El festival incendiari descentralitza així les hores nocturnes i opta per un format d’oci musical diferent que ve a reivindicar el conegut com a “tardeo". Les entrades es poden adquirir a través de la ticketera DICE o mitjançant el web

El mateix dissabte, abans de la cita de la vesprada, el Parc La Granja albergarà una programació gratuïta dirigida als amants de l’skate i l’art, amenitzada per més actuacions. La URSS i La Culpa seran els encarregats de donar inici a la jornada, acompanyats de diverses exhibicions d’Skate, Roller Freestyle i Scooter, així com un mercadet de fanzines i il·lustracions.

La vesprada del divendres 5 de maig es podrà disfrutar d’un avanç del festival baix el nom “incendiari Starter PacK’ perquè les noves generacions vagen adentrant-se a l’univers incendiari. La música correrà a càrrec dels concerts de L’Home Brut, Amarillo Fiesta i DingDong System. Des de les 18:00 hores els més joves i menuts podran realitzar tallers d’skate, roller freestyle i d'scooter, de la mà de l’escola de patinatge Valencia Royals. En les pròximes setmanes s’anunciaran els horaris de cada activitat. El disseny del cartell és obra de la il·lustradora valenciana Maria Barrera, amb qui s’ha comptat per dissenyar la imatge del festival d’aquesta edició.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas