GRUPO PLAZA

aliança entre els Dissenyadors de Castelló i la resta de comunitat

La Exprimidora i l'ADCV firmen un conveni per a impulsar projectes conjunts de disseny

L'aliança suposarà, en la pràctica, ampliar serveis i activitats, estendre i reforçar el networking i generar valor i sinergies entre professionals i empreses associades

5/01/2022 - 

CASTELLÓ. L'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i l'Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló (La Exprimidora) formalitzen la seua aliança amb un conveni de col·laboració. Entre les principals línies, es contempla l'aplicació de descomptes en les seues respectives quotes anuals a professionals i empreses vinculats a totes dues organitzacions, la participació i col·laboració en accions promogudes per cadascuna de les entitats i l'impuls de projectes conjunts, amb l'objectiu de reforçar el programa d'activitats entorn del disseny en la Comunitat Valenciana que generen valor i sinergies per als seus integrants.

La signatura de l'acord entre totes dues organitzacions fomenta, a més, l'associacionisme professional i la unió de forces en la seua labor en la defensa i promoció de la professió i de les condicions en les quals ha de desenvolupar-se. La presidenta de La Exprimidora, Cris Cavaller, i el president de la ADCV, Ángel Martínez, han rubricat aquest conveni, que entra en vigor al gener de 2022.

"El fet que la primera acció de la ADCV en l'inici de l'any de València Capital Mundial del Disseny siga ratificar i ampliar l'aliança amb La Exprimidora és simbòlic i representatiu de l'esperit de col·laboració i treball conjunt que han fet possible aquesta fita per al nostre sector”, destaca Ángel Martínez.

Per part seua, Cris Cavaller apunta que “des de La Exprimidora portem 10 anys treballant per a visibilitzar la qualitat del disseny de la província de Castelló. Col·laborar amb ADCV ens permet millorar la projecció dels professionals que formen part de totes dues associacions. Però, a més, l'associacionisme a nivell regional dels quals ens dediquem al disseny és fonamental perquè la professió siga més forta”.

Entre les primeres accions acordades, a més de la bonificació en la quota anual de cada associació, es contempla la reducció de la quantitat a aplicar a socis mutus en aquelles activitats realitzades durant l'any que tinguen un cost -com a cursos de formació- i la col·laboració de La Exprimidora a la València Disseny Week (VDW) 2022.

Més d'una dècada de col·laboració 

La Exprimidora i la ADCV han mantingut una estreta relació i col·laboració en l'última dècada, en diferents accions destinades a o entorn del món del disseny, com a jornades, festivals, exposicions o accions de networking.

La Exprimidora és la Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló. Amb més de 10 anys d'activitat, aquesta institució reuneix els principals estudis de disseny i creativitat de la província. Més de 30 estudis, amb al voltant de 200 professionals, lideren aquesta plataforma de promoció i difusió del valor del disseny en l'àmbit social, cultural i empresarial de Castelló.

La trajectòria de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) es remunta a l'any 1985 i supera els 200 professionals i estudis de disseny associats, així com una vintena d'empreses vinculades al sector. L'organització dona suport als seus membres en diferents àmbits, treballa per la defensa del sector i desenvolupa projectes pioners que promouen l'ús del disseny com a impulsor de la innovació i la cultura. A més, és interlocutora i portaveu oficial del col·lectiu professional en processos de diàleg i projectes amb Administració Pública, institucions i altres organitzacions i empreses en la Comunitat Valenciana.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme