GRUPO PLAZA

S'han adherit 84 comerços de la ciutat

L’Amazon d’Alzira fa 117 comandes durant el seu primer mes

4/12/2020 - 

VALÈNCIA. La plataforma de venda online per al comerç local d'Alzira ha tancat el primer més en actiu amb més de 80 comerços adherits i un total de 117 comandes. Aquesta iniciativa es va posar en marxa el passat 2 de novembre amb l'objectiu de "reforçar la permanència de les botigues físiques mitjançant la venda online". Aquest marketplace ja compta amb més de 7.800 productes disponibles.

Concretament, un total de 84 comerços s'han unit al projecte i ja tenen els seus productes a la venda al web, i 20 més es troben en procés d'adhesió. La resposta dels veïns i les veïnes de la ciutat, així com dels pobles del voltant, ha sigut positiva: segons les xifres del consistori, més de 380 clients s'han enregistrat a la plataforma durant aquest primer mes.

Durant aquest període de temps, també s'ha realitzat un sorteig a través de les xarxes socials amb una participació de més de 1.000 persones. I, a més, durant la setmana del Black Friday, es va llançar un codi de descompte per als productes de la web.

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, ha valorat positivament el balanç del primer mes i ha comunicat que després de les festes de Nadat, es valorarà de nou el funcionament. "Des de l'Ajuntament hem donat suport al llançament d'aquesta eina de treball amb el finançament inicial dels costos i valorem seguir fent-ho de cara als pròxims mesos", ha assegurat Gómez. "Sabem que es tracta d'iniciatives que tenen un període d'adaptació, però mirem amb optimisme el funcionament donades les dades d'aquestes primeres setmanes", ha afegit.

Cal recordar que aquesta plataforma inclou un servei de logística sostenible, a través del repartiment amb motocicletes elèctriques. A més, el repartiment és gratuït a la ciutat d'Alzira i a altres deu localitats pròximes: Albalat de la Ribera, La Barraca d'Aigües Vives, Benimuslem, Corbera, L'Alcúdia, Algemesí, Benicull, Carcaixent i Polinyà.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas