GRUPO PLAZA

teatre

L'amor, la guerra i el desig de joventut, protagonistes del nou espectacle d'Escena Erasmus

1/06/2022 - 

VALÈNCIA. Què desitgen els joves? L’espectacle d’Escena Erasmus de la Universitat de València El desig de la joventut, que s’estrenarà el pròxim 1 de juny en el Centre Cultural La Nau, tractarà de respondre a aquest i altres interrogants coincidint amb l’Any Europeu de la Joventut. L’obra s’interpretarà a la sala Matilde Salvador de l’1 al 3 de juny, a les 19 hores.

Aquest nou espectacle s'ha presentat en una roda de premsa, celebrada aquest matí a La Nau, en la qual han intervingut els vicerectors de la Universitat de València, Ester Alba (Cultura i Societat) i Carles Padilla (Internacionalització i Multilingüisme); el diputat de Cultura de la Diputació de València, Xavier Rius; i el director de l'espectacle i codirector del projecte Escena Erasmus, Josep Valero.

El desig de la joventut és un espectacle tendre, divertit i esperançador sobre els anhels de la joventut europea. En l’any de la guerra europea, l’espectacle d’Escena Erasmus tracta temes com la dependència virtual, el canvi climàtic o la implicació política dels més joves, a més de reflexionar sobre la manera d'entendre la sexualitat. I tot partint d’un diàleg entre joves i dramaturgs que acaben de perdre la seua joventut. A més de presentar-se el nou muntatge, també s’ha anunciat la gira ‘Les Europes Menudes’, d’enguany que portarà aquest espectacle, interpretat per nou actors i actrius de sis nacionalitats europees diferents, a més d’una quinzena de municipis valencians.

Què desitgen els joves? Què esperen del futur? Què pensen de la guerra? La representació reflexiona sobre aquestes qüestions, mitjançant testimoniatges d'antics estudiants d'Escena Erasmus d'Ucraïna, Rússia i països de l'Est d'Europa que mostren la seua opinió sobre el conflicte amb l'objectiu de portar l'elixir de l'eterna joventut a tota la gent dels nostres pobles i brindar per la pau. El desig de la joventut visitarà El Genovés el pròxim 4 de juny; Alpuente, el 10 de juny; Calles, el dia 11; Aldaia, el 14; Faura, el 17; Polinyà del Xúquer, el 24 de juny; Ontinyent, el 29; Palmera, el 2 de juliol; ­El Puig, el 3 de juliol; Llíria, el 6; Alzira, el 8; Macastre, el 10; Gandia, el 14; Benigànim, el 15, i Bellreguard el 21 de juliol.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme