GRUPO PLAZA

en col·laboració amb la Fundació SGAE

Lara Salvador guanya amb 'Qué sabe nadie' el IV Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica 

5/10/2020 - 

VALÈNCIA. El jurat del IV Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica, concurs creat per la Fundación SGAE a través de  Consell Territorial de la SGAE de la Comunitat Valenciana juntament amb el festival Russafa Escènica ha decidit premiar Lara Salvador Peydro (La Peydro) per la seua proposta Qué sabe nadie.

El jurat de la tercera edició del Festival de Tardor Russafa Escènica, format per Pedro Giménez, Sara Rey, Rafa Ridaura i Rosa Sanmartín, després d'una àrdua deliberació, ha decidit per unanimitat atorgar el premi al vivir de la X edició de Russafa Escènica “per la senzillesa i proximitat de l´escriptura que, a través de personatges femenins ens relata des de mites com el de Penélope fina a records familiars en una proposta en que també son rellevants la música i les cançons en directe”. El jurat ha valorat que la proposta “té capacitat per a desenvolupar-se en una obra de major duració. 

El premi s´ha entregat durant la festa de clausura de Russafa Escènica en les Naus de Ribes, seu de la Universitat Popular de València, on ha participat Roberto García amb el seu espectacle Roberberación. Ha sigut presentar per Álvaro Oltra, director de la SGAE Comunitat Valenciana i Murcia, i entregat per Raquel Tamarit, secretària autonòmica de cultura i esport de la Generalitat Valenciana.  

Els aspirants a aquest premi eren els vivers participants en aquesta desena edició del festival sota el lema “Desitjos”. El reconeixement està premiat per la Fundació SGAE amb 1.000€ per a l'autora de la peça amb la finalitat que puga continuar treballant en ella després del festival convertint-la en una peça llarga ama el assessorament de la dramaturga Begoña Tena. 

Qué sabe nadie és una proposta d´autoficció que, durant el festival, s´ha representat en la Floristeria Sueca 33. L´autora, Lara Salvador ha expressat la seda emoció againt el premi “a mon pare per estar recolzant-me sempre, a Mónica Almirall i a Sergi Torrecilla per la seua ajuda” i ha afegit “esto ho faig per les dones de la meua família, les roses de la meua vida”. Així, el resultat del seu treball es mostrarà més endavant en forma de lectura dramatitzada a la Sala SGAE Centre Cultural de València.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas