GRUPO PLAZA

del 13 al 16 d’abril 

Las Couchers presenten 'Charlas de azucarillo' en el Teatre Rialto

7/04/2023 - 

VALÈNCIA. Del 13 al 16 d’abril del Teatre Rialto presentarà dins la Temporada d’exhibició de companyies valencianes l’espectacle Charlas de azucarillo amb autoria, direcció i interpretació de la companyia Las Couchers formada per Elena Donzel i Mari Marcos. 

Charlas de azucarillo ens contarà la història de Consuelo i Socorro que acompanyaran el públic en un viatge de sanació, superació i renaixement personal. Amb la seua empresa d’assessorament, ajuden la seua gent a tornar a la felicitat i la pau interior. Saben que el seu públic ha sigut devastat per una successió de colps en la vida, per això amb la seua conferència motivacional, una mescla entre la postmodernitat i la més antiga tradició, il·lustraran, en clau d’humor, les eines per a aconseguir una vida plena. 

La pròxima setmana hi haurà una parada en la Temporada d’exhibició de companyies valencianes al Teatre Rialto per la celebració del festival Dansa València que presentarà a aquest espai tres espectacles de la seua programació.  I del 27 al 30 d’abril continua la dansa al Rialto amb la presència de la companyia de Jacob Gómez i el seu espectacle Meohadim. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas