GRUPO PLAZA

També es projectaran tres pel·lícules dirigides per dones

Las Naves acull la segona edició de She's the Fest per reivindicar el talent femení

Actuaran, entre altres, Zahara, Carmen Boza, Rural zombies i Brigitte Laverne

28/09/2016 - 

VALÈNCIA. El centre d'innovació Las Naves presenta la segona edició de She's the Fest el divendres 30 de setembre (a partir de les 17:30 hores) i dissabte 1 d'octubre des de les 11:00 hores. El festival de música i creació artística pretén divulgar el talent femení en l'escena musical nacional i internacional contemporània, així com en altres disciplines artístiques. Diferents espais de Las Naves acolliran concerts, projecció de pel·lícules, xarrades i un taller infantil d'arquitectura.

L'actuació d'artistes nacionals i internacionals de contrastada qualitat i interès artístic com Zahara, Carmen Boza, Carla, Brigitte Laverne o Papaya, entre altres, tindrà lloc en el Espai Mutant i als patis del centre d'innovació. Concretament, el divendres30 de setembre el públic podrà assistir als concerts de Papaya, Chlöe's Clue, Ruth Baker Band, Terrier, Carmen Boza i Brigitte Laverne. Per la seua banda, Moonflower, Mantequilla voladora, Meridian response, Carla, Morgan, Peluché, Zahara, Ruralzombies i Fuckaine actuaran el dissabte 1 d'octubre. 

Com a novetat este any es projectaran a la biblioteca de Las Naves les pel·lícules 'Todos están muertos' de Beatriz Sanchís, 'Family tour' de Liliana Torres i 'Lanovia', de Paula Ortiz, dins del cicle 'Intransitadas' de Mujeres de Cine.

També està programat per als dos dies un taller infantil d'arquitectura, dirigit a xiquetesi xiquets d'entre 5 i 14 anys en el Think Tank de Las Naves. “La arquitectura que bailade Zaha Hadid” ha estat organitzat per Arquilecturas i donarà a conèixer la figura de l'arquitecta i dissenyadora anglo-iraniana a través de la seua obra.

Finalment, tindrà lloc la presentació de l'associació MIM (Mujeres de la Industria Musical) l'objectiu de la qual és contribuir i afavorir l'increment de la competitivitat, visibilitat i/o internacionalització de les dones en la música.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas