Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

s'estrena en la nau

L’Aula de Còmic de la Universitat de València celebra 80º aniversari de l’editorial Marvel

20/02/2019 - 

VALÈNCIA. Aprofitant la celebració de l’Heroes ComicCon València, l’Aula de Còmic de la Universitat de València celebrarà dijous, dia 21 de febrer, al Centre Cultural La Nau de la Universitat, la seua primera activitat. Es tracta d’una taula redona sobre el 80é aniversari de l’editorial Marvel, una de les firmes que ha definit el cànon del superheroi modern a través del treball, fonamentalment, del seu editor Stan Lee i dibuixants com ara Jack Kirby o Steve Ditko.

A la taula redona, que tindrà lloc al Paranimf, a les 19 hores, hi participaran els autors Carlos Pacheco, Pasqual Ferry i Rafa Fonteriz. Ells van ser els primers que van treballar directament per a l’editorial americana els anys 90, a través de l’extinta Marvel UK, per consolidar-se com a autors fonamentals per al mercat americà, treballant en alguns dels personatges més importants de l’editorial Marvel. Pasqual Ferry ha estat l’encarregat de sèries com ara Thor, Ultimate Iron Man o els Quatre Fantàstics. Després d’una prolongadíssima trajectòria a l’editorial, l’equip format per Carlos Pacheco i Rafa Fonteriz està signant la sèrie de la Capitana Marvel, un dels personatges que en breu estrenarà la seua pròpia pel·lícula en la gran pantalla.

En aquesta taula es reflexionarà sobre l’evolució del superheroi des de les seues primeres expressions fins al seu èxit actual en el cine, que l’ha consolidat com a eix de la nova cultura transmèdia, des de la seua experiència i treball personal.

Noticias relacionadas

EL PAÍS CENTROAFRICANO ES considerado por las Naciones Unidas uno de los peores lugares del mundo para nacer mujer

'Mujeres del Congo', fotografía contra la violencia sexual

Por  - 

Se trata de un proyecto creado por Isabel Muñoz, Premio Nacional de Fotografía 2016, y por la periodista congoleña Caddy Adzuba, Premio Princesa de Asturias de la Concordia 2014. Denuncia el abuso en uno de los peores lugares del mundo para nacer mujer

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email