GRUPO PLAZA

14 de maig

Les Arts convida xiquets i xiquetes a resoldre un misteriós cas en 'Detectius en l’òpera'

12/05/2023 - 

VALÈNCIA. Les Arts torna a portar ‘Detectius en l’òpera’, el seu popular espectacle didàctic que, des de fa més de deu anys, ofereix a xiquets i xiquetes entre 6 i 12 anys una aventura pel teatre, on coneixen el treball relacionat amb el món de l’òpera mentre resolen un misteri.

A més de les sessions programades per a centres educatius, les famílies podran disfrutar d’una sessió oberta al públic general diumenge que ve 14 de maig, amb una funció a les 10.30 h i una altra a les 12.30 h.

Aquesta divertida activitat, realitzada en col·laboració amb La Farsería (Escuela del Actor), comença amb un misteriós cas per resoldre: la desaparició del concertino de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, Anastasio Galottin. El pintoresc detectiu Römer Just, amb l’ajuda dels joves, descobrirà una sèrie de pistes clau per a trobar el parador de Galottin.

El cas farà un gir inesperat quan l’equip de joves detectius descobrisca que el músic, en realitat, ha sigut segrestat. Qui ho ha fet i per què?, són algunes de les preguntes que es resoldran durant el recorregut pel Palau de les Arts.

Detectius en l’òpera’ proposa un itinerari ple d’emocions i aprenentatge amb diversos personatges que acompanyen els xiquets i les xiquetes en la recerca del concertino perdut i que els donen algunes pistes per a resoldre el cas. Al mateix temps, aquests els conviden a conéixer el funcionament d’un teatre d’òpera, així com la importància de tots els seus integrants i el treball en equip.

Les Arts ha programat sis funcions educatives entre el 16 i el 18 de juny, i també oferirà dues funcions familiars, obertes al públic general, el diumenge 14 de maig a les 10.30 h i a les 12.30 h.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas