GRUPO PLAZA

el 23 de juny a instagram live

Les universitats organitzen un concert d’agraïment a la seua comunitat

'Música de poetes' tindrà lloc el matí del 23 de juny a Instagram Live, coincidint amb la revetlla de Sant Joan

22/06/2020 - 

VALÈNCIA. Les universitats de la Xarxa Vives celebraran un concert en línia per agrair a tota la comunitat universitària l’esforç realitzat durant els darrers mesos arran de la crisi sanitària. Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, el concert Música de poetes tindrà lloc el proper 23 juny, des de les 11:30 h, a Instagram Live, i comptarà amb la participació de cantautors catalans, valencians, balears i andorrans que interpretaran les seues versions preferides de la poesia en català musicada.

La iniciativa naix com una mostra d’agraïment per la capacitat d’adaptació i resposta demostrada els darrers mesos per l’estudiantat, el personal docent i investigador, i el personal d’administració i serveis. Alhora, amb la realització d’aquest concert en línia, les universitats reivindiquen el paper de la cultura, la ciència i l’educació en la superació de l’actual crisi.

14 actuacions

A les 11.30 hores, Andreu Valor, convidat per la Universitat d’Alacant, versionarà els poemes Cendra viva de Ponç Pons i Ací em pariren, de Vicent Andrés Estellés. A les 11.40 hores Gerard Abril, Andreu Riera i Margalida Ramis, convidats per la Universitat de les Illes Balears interpretaran Per entrar en els teus ulls, d'Isidor Marí, i El pi de Formentor, de Miquel Costa i Llobera.

A les 11.50 hores, Xavi Múrcia, convidat per la Universitat de Girona versionarà els poemes  Cap a les deus, El temps, Vida vulnerable i La paraula, de Joan Vinyoli. A les 12.00 hores, Judit Neddermann, convidada per la Universitat Politècnica de Catalunya interpretarà  Jo no vinc al pou, de Daniel Vidal-Barraquer, i El fugitiu, de Miquel Martí i Pol

A les 12.10 hores, Lola Bou & Manel Brancal, convidats per la Universitat Jaume I versionaran els poemes de Carmelina Sánchez-Cutillas, Conjugació en primera persona i La clau al pany de la certesa; i de Margarita Ballester, Oració d'un agnòstic. A les 12.20 hores, Lluís Cartes, convidat per la Universitat d’Andorra interpretarà un sonet de Shakespeare amb traducció de Txema Martinez i Gerard Vergés.

A les 12.30 hores, Gemma Humet i Coloma Bertran, convidades per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya interpretaran Si…, de Víctor Sunyol, i Cançó de bressol, de Jaume Coll. A les 12.40 hores tindrá lloc Temps d'Interluni (Judith Sánchez, John Style i Xavier Pié), convidats per la Universitat Rovira i Virgili. Versionaran poemes de la col·lecció Temps d'Interluni de Miquel Martí i Pol, composades per John Style.

A les 12.50 hores, Enric Verdaguer, convidat per la Universitat Pompeu Fabra versionarà Dintre del bosc, de Pepe Sales, així com el seu propi tema, Hi haurà un dia. A les 13.00 hores, El Diluvi, convidats per la Universitat Miguel Hernández d’Elx interpretarà I tu, sols tu (Divisa) de Maria Mercé Marçal i Sageta de foc, de Joan Salvat Papasseit.

A les 13.10 hores, Clàudia Cabero, convidada per la Universitat Oberta de Catalunya interpretarà Aquest camí tan fi de Josep Carner, amb motiu de l’Any Carner 2020; Diuen, de Marià Manent; i Pare meu, de Maria Cabrera.

A les 13.20 hores, Trending Covers, convidats per la Universitat Abat Oliba CEU versionaran Paraules d’amor, de Joan Manel Serrat i Amor particular, de Lluís Llach. També interpretaran Compta amb mi, de Txarango. A les 13.30 hores, Eva Dénia, convidada per la Universitat de València interpretarà els poemes Als amics de tristor, El carrer on vaig nàixer i Vent de tarda, de Maria Beneyto.

A les 13.40 hores, Artencurs, convidats per la Universitat Autònoma de Barcelona recitaran i interpretaran poemes de Blanca Llum Vidal. Clàudia Díez recitarà el poema 1634, amb duo de dansa contemporània d’Èric Bermúdez i d’Adriana Gallego. Marc Martínez, al piano, interpretarà Com amb tenalles. Amanda Manjón i Laura Meneses recitaran, entre d’altres poemes, Concéntrate y di. Per últim, Marc Martinez, al piano, interpretarà Per això.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email