X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

abans del pròxim disc

L'Home Brut versiona el clàssic 'Batiscafo Katiuscas' d'Antònia Font

19/04/2018 - 

VALÈNCIA. "On haurà arribat hui el Batiscafo Katiuscas? Continuarà caient en un abisme infinit?" Oblidat no ha sigut des del moment en què Antònia Font va contar la seua història en un disc a 2006. Més d’una dècada després, L’Home Brut reescriu aquell “informe tràgic”, convertint-lo en una tornada rock. La banda formada per Eneas Ribelles (baix i veu), Manel Samper (guitarra), Xavi Llàcer (guitarra) i Alexandre Sanjuan (bateria) ha tornat a l’estudi per gravar aquest senzill. Dos anys després de publicar el seu primer LP, Cants de Balena (Mésdemil, 2016).

Batiscafo Katiuscas va ser el tema que donà títol al cinqué disc d’Antònia Font i es va convertir en un clàssic instantani que condensava les característiques del grup. Amb l’admiració que desperten els himnes, L’Home Brut s’ha acostat al tema per conduir-lo a un territori propi. Per afrontar el repte, el grup es va clavar als estudis Río Bravo, guiats per Tono Hurtado, component de la banda Tardor. En els arranjaments de teclats també han comptat amb el músic Pau Paredes. El procés de gravació als estudis va ser captat per la càmera de Carlos Part, responsable del videoclip amb què es llança el tema, editat pel segell Primavera d’Hivern.

Esta versió serveix, segons expliquen des del segell, per un costat per a acomiadar el recorregut de Cants de Balena i "totes les bones notícies que va suposar el seu primer llarga duració, com la gira arreu del País Valencià i els primers concerts a Barcelona, o la inoblidable actuació a la Marina de València juntament amb Él Mató a un Policía Motorizado". A la primavera de 2017, a més, el grup celebrava el seu bon moment amb la publicació d’altre senzill, 'Dimecres'on ja s’intuïen nous matisos en les seues melodies. I ara queda una última pàgina per a este primer capítol: serà en la pròxima edició del Festival de Les Arts que se celebrarà a València els pròxims 8 i 9 de juny i on estarà L’Home Brut.

Per altra banda, el nou senzill serveix com avantsala del pròxim disc de la formació, el qual serà enregistrat a setembre. Serà el segon treball d’estudi de L’Home Brut i el moment de comprovar l’abast del seu creixement com a grup. Hauran passat ja quatre anys des que va vore la llum la seua maqueta, nominada als Premis Ovidi de 2015 i amb la qual es van apuntar per primera volta a les profunditats del pop-rock. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email