GRUPO PLAZA

Ivace Awards for Tile of Spain Promotion 

L'Ivace premiarà als distribuïdors britànics de ceràmica de la Comunitat en Cevisama

21/02/2023 - 

CASTELÓ. La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d’Ivace Internacional, celebrarà el pròxim dia 1 de març la tercera edició dels Ivace Awards for Tile of Spain Promotion, amb els quals es reconeix la labor de prescripció dels majors distribuïdors i importadors de productes taulellers de la Comunitat en mercats estratègics.

Aquesta iniciativa es realitza en estreta col·laboració amb el sector a través de l'Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (Ascer) i la fira internacional Cevisama, organitzada per Fira València i la pròxima edició de la qual se celebra del 27 de febrer al 3 de març de 2023.

El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, ha destacat el suport constant del seu departament al sector ceràmic i la voluntat d'ampliar la promoció internacional d'aquest important sector per a l'economia de la Comunitat Valenciana amb uns premis que reconeixen la labor de prescripció de les empreses importadores i volen generar imatge de marca en mercats estratègics.

“Estem al costat del sector, treballant per a millorar el seu posicionament internacional i la seua competitivitat”, ha indicat Climent. Som coneixedors – ha indicat - de la “situació complexa que viu el sector i per això volem incidir en la seua promoció internacional” amb una sèrie d'actuacions entre les quals destaca aquesta tercera edició dels Ivace Awards for Tile of Spain Promotion

Quatre categories i sis empreses premiades

Els Ivace Awards for Tile of Spain Promotion reconeixeran el dia 1 de març a 6 empreses importadores del Regne Unit seleccionades per criteris com el nombre d'empleats, la facturació, els productes que importen o el grau d'implantació en el mercat.

Els guardons s'entregaran en funció de quatre categories. El Premi a la Personalització en projectes d'interiorisme i arquitectura serà atorgat a Boyden Tiles. El Premi a l'Expansió recau en l'empresa Roccia, mentre el Premi a la Fidelitat marca Tile of Spain serà atorgat a les empreses Al Murad i City Ceramics UK.

En la categoria que reconeix la Sostenibilitat les empreses Ca’Pietra (Sarsen Stone Group) i Craven Dunnill seran les guardonades.

L'objectiu és atraure a Cevisama '23 als responsables d'importants empreses importadores per a reconéixer la labor que realitzen com prescriptores dels nostres productes al seu país d'origen, a més enfortir i millorar encara més la seua relació amb el producte de Castelló.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas