GRUPO PLAZA

Amb la direcció de  Lluna i Colomina i Bosch

L'Orquestra de València inicia el cicle 'L'estiu al Palau' amb una estrena absoluta de Jesús Torres

22/06/2017 - 

VALÈNCIA. L’Orquestra de València inicia el seu cicle gratuït de 'L’estiu al Palau' amb un programa en què a més es tanca el Festival Ensems. Amb la direcció de Joan Enric Lluna i Òscar Colomina i Bosch, la formació simfònica valenciana oferirà l’estrena absoluta del 'Concert per a clarinet' de Jesús Torres, que serà interpretat pel mateix Lluna i en el qual ha estat present en els assajos el compositor. Aquest concert serà el 23 de juny, a les 19:30 hores, a la sala Iturbi. 

Per la seua banda, Òscar Colomina i Bosch, recentment anomenat director musical de la Yehudi Menuhin School,  dirigirà la seua obra 'Entfaltung' (2015), que serà interpretada per primera vegada per l'agrupació valenciana, així com la cèlebre 'Simfonia núm. 2' del compositor alemany Johannes Brahms.

Lluna ha actuat com a director-solista amb les orquestres Manchester Camerata, l’OCV del Palau de les Arts, la Covent Garden Chamber Orchestra i la Kensington Chamber Orchestra de Londres. Ha sigut primer clarinet convidat en orquestres com ara la Royal Philharmonic, Academy of St. Martin-in-the-Fields i London Symphony, entre altres. Òscar Colomina i Bosch també ha sigut anomenat professor d'orquestració a la Royal Academy of Music de Londres (des de 2013). Ha dirigit orquestres i ensembles a la Yehudi Menuhin School i la Royal Academy, així com la Royal Conservatoire of the Hague – Atheneum Kamerorkest, Camerata XXI, Orpheus Simfonia (Londres), CreArt Ensemble i el taller de música contemporània del Conservatori Superior de Castella i Lleó. 

 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas