Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 8 de marzo y se habla de libros el callejero covid-19 conversaciones 8m
GRUPO PLAZA

dijous 29 de juny

L’Orquestra de València torna al festival Serenates amb un concert solidari

28/06/2017 - 

VALÈNCIA. L'Orquestra de València torna un any més al festival ‘Serenates’, que celebra el seu 30 aniversari i que es desenvolupa des del passat 24 de juny fins al proper 9 de juliol al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Amb la direcció del jove valencià Albert Gonzálvez Cardós, el públic assistent podrà escoltar un programa musical d'indubtable atractiu per al públic i que a més té un caràcter formatiu i didàctic important i solidari, ja que és a favor de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) València. El concert té un preu de només 3 € i els diners recaptats aniran destinats a donar suport a les persones malaltes. L’actuació serà aquest dijous 29 de juny a les 22:30 hores en el Claustre de la Nau.

En aquest programa es tornarà a repetir l'experiència d'altres anys d'incloure dins de l'Orquestra de València a jóvens músics de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat. D'aquesta manera s'interpretarà ‘Pedro i el llop’ de Prokófiev, una peça del gran repertori, exquisidament educativa i per a tots els públics, amb l'actuació del narrador Àngel Fígols, un gran actor valencià; ‘L'aprenent de bruixot’ de Paul Dukas, rítmica, màgica i present en tot l'imaginari col·lectiu per la pel·lícula ‘Fantasia’ de Disney, i també la suggeridora i colorista ‘La Mer’ de Debussy.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email