GRUPO PLAZA

Sota la direcció de Beatriz Fernández Aucejo

L'Orquestra Filharmònica de la UV inicia una nova gira

23/03/2022 - 

VALÈNCIA. L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, dirigida per Beatriz Fernández Aucejo, inicia aquest diumenge, dia 27, una nova gira de primavera per tres localitats valencianes amb la finalitat de “reconnectar amb el territori després de la pandèmia i revitalitzar la passió per la música entre els pobles”. La primera actuació serà a l’Església de Santa Maria d’Oliva (18:30 hores) i l’entrada es podrà adquirir a la mateixa església en forma de donatiu.

La gira es completarà en maig, els dies 15 i 19, al TAC Teatre Auditori de Catarroja i al Teatre Echegaray d’Ontinyent, respectivament. Els dos concerts començaran a les 19 hores.

Sota l’experta direcció de la valenciana Beatriz Fernández Aucejo, recentment guardonada en el concurs internacional de directores ‘La Maestra’ de París, les i els joves músics de l’Orquestra de la UV abordaran un repertori exigent amb gran qualitat musical i interpretativa amb l’objectiu de difondre el patrimoni musical europeu a través d’autors com ara Weber, Borodin i Smetana.

Així, el programa de la gira, posat en escena el passat dia 13 a l’Auditori de Saragossa, es presenta en dues parts de poc més de 20 minutos de duració cadascuna d’elles. La primera arrancarà amb ‘Oberon’, ‘Obertura’ de Carl Maria von Weber (1786-1826), i li seguirà ‘El Moldava’ de Bedrich Smetana (1824-1884), que donarà pas a la segona part, dedicada exclusivament a la ‘Simfonia núm. 2 en si menor’ d’Alexander Borodin (1833-1887).

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme