GRUPO PLAZA

es reuniran el próxim 6 de maig amb Ana Curra, Futuro Terror  a l’Auditori de Burjassot

Margarita Quebrada, Shego i Depresión Sonora entre les confirmacions del Incendiari Fest

22/01/2023 - 

VALÈNCIA. El festival incendiari fixa la data i anuncia els artistes que conformaran el cartell de la seua segona edició a l’Auditori Municipal de Burjassot (València). El próxim 6 de maig es podrà disfrutar del directe de la reina del post-punk, Ana Curra, dels impecables Futuro Terror i de bandes joves amb una prometedora carrera com Shego, Depresión Sonora i els valencians Margarita Quebrada. 

Aquesta edició suma al cartell una banda més respecte l’anterior. Un total de 5 bandes faran vibrar l’Auditori desde les 17 hores fins les 23 hores. El festival incendiari desentralitza les hores nocturnes i opta per un format d’oci musical diferent que ve a reivindicar el conegut com a “tardeo”. Les entrades ja han eixit a la venda i es poden adquirir a través de la ticketera DICE o mitjançant el web de incendiari.com. 

Shego (Foto: XAVI SOUTO)

Abans de la cita de la vesprada, durant el matí, el Parc La Granja albergarà una programació gratuïta dirigida als amants de l’skate i l’art, amenitzada per més concerts. Aquestes dues disciplines són també pilars d’aquest festival, pel que aquest any des de l’organització assenyalen que preveuen ampliar l’oferta d’aquestes activitats. El cartell es completarà durant els pròxims mesos, quan podrem veure tot el que podrà oferir incendiari Vol.II el pròxim 6 de maig.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme