Hoy es 24 de junio y se habla de AYUNTAMIENTO DE VALENCIA correos coronavirus BROTES
GRUPO PLAZA

En el Teatre El Musical

Marta Torrents proposa un recorregut a través de les emocions amb 'Brut'

11/02/2019 - 

VALÈNCIA. El Teatre El Musical presenta dissabte 16 de febrer, a les vuit i mitja de la vesprada, Brut de Marta Torrents. Un viatge físic a través de les emocions, a mig camí entre el teatre i la dansa, en el qual els personatges utilitzen els seus cossos com a instrument d'expressió que es permet comunicar els desitjos, els conflictes i els misteris que es remouen en el seu interior com l'amor, la por o les contradiccions.

Amb un llenguatge físic "original i fort", Marta Torrents pretén contar una història sobre les relacions humanes amb un estil clar. "No m'importa la vistositat sinó la veritat, la humanitat, la bellesa en la senzillesa en la llibertat", explica la mateixa Torrents. En el seu treball es qüestiona a l'ésser humà, es tracta de deixar que l'espectador tinga un espai per a inventar la seua pròpia història. 

En Brut es treballa amb la premissa que les paraules no sempre tradueixen la complexitat de sensacions, conflictes, desitjos i misteris. La comunicació té moltes mes formes possibles com un gest, un moviment, un so o una mirada.

Marta Torrents es va formar a l'escola de Rogelio Rivel a Barcelona, i després en Le Lido, en el Centre des Arts du Cirque de Tolouse, on resideix actualment. Va treballar en diversos projectes con Circus Kletzmer, Trans Express o Cirk’Obique abans de crear en 2008 la seua pròpia companyia, Fet a Mà. El seu treball es basa en una interpretació física que s'origina en el teatre, la dansa i les acrobàcies aeròbiques, a partir de la idea que el cos es guia per la necessitat d'expressar el seus sentiments. 

A part de la representació de Brut, la directora impartirà el 15 de febrer una masterclass a un xicotet grup d'alumnes del conservatori professional i el superior de dansa de la ciutat.

Amb la direcció de Torrents, la dramatúrgia de Marion Guyez i la interpretació de Georgina Vila Bruch, Dorothée Dell’Agnola, Nicolas Quetelard i Jonathan Frau, Brut arriba al Teatre El Musical en una única funció el dissabte 16 de febrer.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email