GRUPO PLAZA

inicien una darrera gira

Mireia Vives & Borja Penalba fan una "pausa indefinida" en el seu projecte conjunt

21/10/2022 - 

VALÈNCIA. Mireia Vives i Borja Penalba han decidit fer una "pausa indefinida" en el seu projecte conjunt. "Tot i l’estima, el bon rotllo i l’admiració mútues, donem per acabada l’etapa del Cançons de fer camí -que tantes alegries ens ha regalat-, al temps que encetem la gira Punt i a part des del proper novembre fins el mes de març de 2023, aturant llavors el duet artístic (sine die), per tal de centrar-nos en els nostres camins per separat", han anunciat en un comunicat.

Després de 10 anys de feina conjunta, 3 discos propis, el projecte Ovidi4, un munt de col·laboracions, centenars d’actuacions arreu els territoris de parla catalana i part d’Europa el projecte s'atura. Futur? "No ho sabem". "El nostre desig és acomiadar-nos amb un seguit d’actuacions de llarg a llarg dels Països Catalans, concerts que començaran el 18 de novembre a la Sala ETC de Vic i acabaran al mes de març de 2023".

A l’entremig també passaran pel Festival Accents de la Selva del Camp (19 de novembre), Mataró (19 de gener), el Palau de les Arts de València (27 de gener), el Festival BarnaSants o a l’Slàvia de Les Borges Blanques.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme