Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

El MUMA d'Alzira ja ha obert les seues portes

19/05/2020 - 

VALÈNCIA. Amb l'arribada de la fase 1 de la desecalada, i seguint les normes marcades pel govern central, el museu municipal d'Alzira (MUMA) ha obert de nou les portes al públic.


Amb un aforament reduït a 15 persones per planta i 5 persones per sala, els visitants podran gaudir de nou del patrimoni alzireny. Les visites es podran realitzar seguint amb les recomanacions de les autoritats sanitàries: amb la utilització de mascaretes i guardant el distanciament social.


Amb esta reobertura, es podran visitar les sales d'exposicions temporals i la recentment remodelada sala Teodoro Andreu.


La regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar ha apel·lat a la responsabilitat: Hem de ser conscients que estem a un període delicat i deconvivència amb el virus, per tant hem de ser responsables i actuar segons ens aconsellen les autoritats sanitàries. Ja podem accedir a espais com el MUMA oel Museu Faller, però cal ser prudents i respectuosos quan els visitem, a fi d'aconseguir entre tots arribat a la nova normalitat."

 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email