GRUPO PLAZA

Potries, Alacant, Castelló i València

Nathy Peluso, Tremenda Jauria i Els Catarres actuaran en el 30 aniversari del Carnet Jove

10/01/2019 - 

VALÈNCIA. L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha iniciat el programa d'activitats amb motiu del 30 aniversari de Carnet Jove al territori valencià amb quatre grans concerts a Potries, Alacant, Castelló i València durant el mes de febrer

“Aquest 30 aniversari de Carnet Jove és una ocasió per agrair, a més de 241.000 joves i 1700 entitats, que aposten per la credencial jove europea a la Comunitat Valenciana”, ha indicat el director general de l'IVAJ, Jesús Martí, el qual ha valorat que els ajuntaments i les entitats financeres que emeten Carnet Jove s'unisquen també a aquesta celebració.

Quatre concerts

El dissabte 2 de febrer, en el marc del Blai Fest, s'obrirà el cicle de concerts al camp de futbol de Potries, municipi que ostenta la capitalitat cultural valenciana, on es podrà gaudir de les actuacions d'Els Catarres, Mafalda i La Fúmiga.

El 16 de febrer, a la Sala The One a San Vicente del Raspeig, actuaran en el 30 aniversari de Carnet Jove: Nathy Peluso i Atupa amb Fran Yera.

El 22 de febrer tindran lloc dos concerts, un a Castelló, i un altre a València. A la Sala Opal de la capital de la Plana, actuaran Tremenda Jauria, Buhos, La Sra. Tomasa, Periferia Norte amb JazzWoman, i al Ram Club (La Rambleta) estaran Varry Brava, Mourn i Joe Pask.

Les persones titulars de Carnet Jove tindran un 50% de descompte en les entrades de cada concert.

Nova imatge del Carnet Jove

Per a celebrar aquest aniversari, a partir de febrer, es programaran una sèrie d'accions, una de les quals serà la nova imatge de Carnet Jove que, a escala europea, es presenta sota el lema 'Do more, Be more'. També s'organitzaran activitats culturals i promocions especials per a la joventut.

Actualment més de 241.000 joves disposen del Carnet Jove de la Generalitat, als quals un total de 1.693 empreses i entitats ofereixen avantatges que es poden localitzar en el web de l'IVAJ.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas