Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

amb imatges dels tres primers concerts del grup

Nativa calenta la seua gira amb el videoclip de 'Mi Jaula'

9/01/2020 - 

VALÈNCIA. El passat 20 de setembre, Nativa va publicar el seu primer àlbum homònim, i des d’aleshores no han deixat de girar i de recollir èxits. Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, José Carlos García Sen-K i Julio Maloa, els 5 exmembres de La Raíz, presenten avui un nou videoclip que recull els moments més especials del projecte musical que ha començat a caminar. Mi Jaula és un clip amb imatges dels tres primers concerts del grup: a València, a Barcelona i a Madrid.

Paral·lelament, Nativa segueix amb la seva gira de presentació. Una gira que va dir adéu al 2019 de manera màgica al Festivern: últim dia, poc abans de mitjanit, acomiadant l’any en el qual el projecte va començar a prendre forma. Per a aquest 2020, pendents de confirmar més dates, ja tenen previstos una vintena de concerts, alguns dels quals els portaran fins a Londres. 

Para saber más

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email