GRUPO PLAZA

de l’11 al 22 d’octubre

El Teatre Micalet acull l’estrena de 'Carinyo', protagonitzada per Sergio Caballero i Mireia Pérez

10/10/2017 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acull demà l’estrena de Carinyo protagonitzada per dos reconeguts actors del panorama teatral valencià, Sergio Caballero i Mireia Pérez. El muntatge va guanyar el premi al millor espectacle d’adults a la passada edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi i ara arriba al Teatre Micalet on es representarà fins al 22 d’octubre.

El muntatge amb dramatúrgia conjunta de Juli Disla i Jaume Pérez i també dirigit per aquest últim no tracta sobre el fracàs o el triomf de l’amor sinó de compartir el temps amb algú. Els dos actors tracten de fer reflexionar des de l’humor sobre la vida i les relacions, no sols de parella, sinó d’amistat, socis d’una empresa… en definitiva, sobre les relacions humanes.

Sergio Caballero i Mireia Pérez habiten un espai comú, un espai en el qual comparteixen un projecte que van iniciar molts anys enrere i que és la seua bombolla. És esta bombolla la que els manté units i els protegeix però també la que els aïlla, la que els conté i els tanca en ells mateixos, tallant vincles amb el món exterior. A l’obra els dos actors estan dins d’un cercle “perque quan s’ acaba podria tornar a començar” tal i com explica Mireia Pérez protagonista de l’espectacle.

Carinyo és el quart muntatge de la companyia valenciana, que va sorgir al 2011 a partir d’Expuestos, estrenat a Russafa Escènica aquell mateix any. A la seua primera obra li van seguir La gente, peça amb la qual van aconseguir ser finalistes als Premis Max de 2014 dins la categoria de millor autoria revelació i El hombre menguante, amb la qual han girat per diferents ciutats de l’estat, Mèxic i Xile.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme