GRUPO PLAZA

Un duet inèdit

Novembre Elèctric i Esther uneixen les seues veus per reformular 'Boira'

2/02/2023 - 

VALÈNCIA. "Durant 2021 va succeïr un dels miracles més bonics que es poden donar a la música: una artista es va sentir tan identificada amb la cançó d’un altre artista que la va fer seua i, de cop i volta, la va traslladar a un univers en el qual, sense esta casualitat, no hagués mai visitat", així comença l'història de Boira, que veure la llum com el segon single de Memento, quart disc d’estudi de Novembre Elèctric, a l’abril de 2021. 

Esther la va fer ràpidament seua acompanyant-la durant l’intensa gira en directe que ha dut a terme els darrers dos anys. Dos projectes units pel fil d’una cançó: per una banda el contrastat bagatge de Novembre Elèctric, un dels grups de pop-rock més guardonats i amb més acceptació per part de la crítica en l'escena musical valenciana; i de l’altra, Esther, un promesa pop que devora escenaris al seu pas i que va camí de convertir-se en la gran veu del pop valencià.

En contades ocasions s'ha pogut gaudir de Yeray Calvo (frontman de Novembre Elèctric) junt a Esther a l’escenari, però fruït d’este miracle fortuït, hui esta unió sella un vincle etern. El creador i l’artista que la va fer seua s’uneixen per presentar una versió inèdita de Boira, una cançó que ha acompanyat de manera paral·lela la vida d’ambdós projectes durant els últims dos anys.

La re-adaptació de Boira ha sigut produïda i mesclada per Tono Hurtado i gravada en directe a Malamute Estudio amb la col·laboració de Rodrigo Domínguez, Bert Posada i Sergio León (músics de Novembre Elèctric). Tot baix l’enregistrament d’un vídeo en plànol seqüència obra d’Alain Duppláa

"Boira és una oda a les persones sensibles, que s’il·lusionen amb les xicotetes coses de la vida. Parla d’aquella gent que busca el seu lloc al món i al mateix temps fa d’aquest un lloc millor per viure. La cançó que Yeray Calvo va composar sense saber que, algún dia, eixe tros de la seua existència formaria part d’Esther", explica una nota.

Novembre Elèctric presenta així una sèrie de col·laboracions que acompanyaran a la banda durant el pròxim any, una reformulació del seu nou àlbum que traslladaran al directe durant 2022. Les dues primeres dates: divendres 24 de març a La Salà de València i dissabte 25 de març a la Cadavra de Madrid.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas