GRUPO PLAZA

'La Sed (Queda Prohibido)'

Novembre Elèctric reinventa 'La sed' per a celebrar el seu desé aniversari

1/02/2024 - 

VALÈNCIA. Novembre Elèctric està de celebració. Aquest 2024 la banda compleix deu anys damunt dels escenaris. L’inici de l'any més especial a la trajectòria del grup valencià ve de la mà de La Sed (Queda Prohibido). Un rework musical en què el grup ha reinventat la seua icònica cançó en què incorpora el meravellós text de l'escriptor Alfredo Cuervo Barrero. A més, col·laboren per a l'ocasió dos músics excepcionals com Samuel Reina i Elena Játiva, nova incorporació estrella en la formació per a la present etapa.

La cançó, produïda per Tono Hurtado a Malamute Estudios, ve acompanyada a més d'un vídeo obra del polifacètic artista Alain Dupláa, músic, fotògraf i realitzador argentí resident a València. 
La Sed naix de la necessitat de viure el present desposseït de tota promesa i expectativa. És un al·legat a favor de la pèrdua de l'equilibri. Buscar l'emoció per damunt de tot i malgrat tot. Una premissa que encara cobra més significat quan ens referim a la trajectòria del propi grup i el moment que viu l'escena musical valenciana actualment.

En aquesta versió, a més, s'incorpora a tall de conclusió un extracte del text de l'escriptor Alfredo Cuervo Barrero, Queda Prohibido. Un cant a la vida. Un dels poemes més rellevants escrits en castellà les darreres dècades, i que va ajudar a popularitzar l'actor Ricardo Darín a través d'un recitat que compta amb centenars de milers de reproduccions a Youtube i altres plataformes. A la banda composta per Yeray Calvo, Sergio León, Rodrigo Domínguez i Bert Posada, se li sumen ara Elena Játiva i Tono Hurtado, flamants fitxatges del nou projecte. Actualment la formació es troba produint el seu proper disc commemoratiu dels deu anys i ben prompte donaran més detalls sobre què consistirà el treball més ambiciós de la seua història.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas