GRUPO PLAZA

el 31 de març

PechaKucha Night: disseny, creativitat i cultura visual al Centre del Carme de València

28/03/2017 - 

VALÈNCIA. La 24a edició del PechaKucha Night València (#PKNV24)  es celebrarà el divendres, 31 de març, a les 20:00 hores, a la sala Refectori del Centre del Carme. Un esdeveniment on es mostre el treball de dissenyadors, il•lustradors, arquitectes, o fotògrafs en un ambient informal i divertit, de manera gratuïta i per a tots els àmbits.

El PechaKucha Night València està organitzat per Eina Cultural (editora de les revistes ‘DissenyCV’ i ‘Dúplex’) i pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. El cartell d'aquesta jornada està compost per creatius puixants i veterans, tots ells professionals de les seues respectives àrees. En disseny gràfic es comptarà amb la presència de Lina Vila, Boke Bazán i el duo format per Enrique Casp i Antonio Ballesteros, autors de la nova identitat de la Marina de València.

El disseny industrial i la cultura visual tindran el seu espai en aquesta 24a edició del PechaKucha Night València. D'una banda, #PKNV24 rebrà Nuria Enguita i Susana Lloret, les quals explicaran la nova aposta cultural que contindrà el futur Bombas Gens Centre d'Art. Des de Villena, els responsables del festival ElCASC desgranaran aquesta proposta multidisciplinària, premiada en l’àmbit internacional, que ocupa anualment els carrers de la localitat alacantina.

'Boke Bazan'

Des de l'àmbit del disseny industrial, #PKNV24 rebrà Vicente Gallega (Gallega Design), estudi La Mamba i els jóvens estudiants procedents de la Universitat Jaume I de Castelló que componen Electric Racing Team. Completen el cartell, la fotògrafa Lara Ripoll, César Gómez-Mora (‘coach’ i promotor de València Vibrant i Ignite Valencia) i les parelles formades per Juan Martínez (il•lustrador) i Merxe Navarro (arquitecta), així com Anna Ruiz i Giovanni Nardin, autors de la falla infantil municipal 2017.

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont, ha assenyalat que “el Centre del Carme es convertirà divendres que ve en l'epicentre del disseny i la creativitat en un esdeveniment que ha transcendit ja a tot el sector cultural valencià”.


next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme