GRUPO PLAZA

amb més de 30 dates

Pep Gimeno 'Botifarra' arranca la gira de concerts de 'Ja ve l'aire'

24/01/2023 - 

VALÈNCIA (EP). Pep Gimeno 'Botifarra' arranca la gira de concerts del seu nou disc, 'Ja ve l'aire', una compilació de cançons de treball
en clau femenina que compta amb les col·laboracions de Maria Arnal,
Noelia Llorens 'Titana', Carmen París i Judit Neddermann.

Després de la presentació de l'àlbum en un recital a l'Auditori del Palau de les Arts de València el passat 13 de gener, el cantaor de Xàtiva inicia la gira amb més de 30 dates ja confirmades en tot el territori.

El disc -que compta amb 11 temes-- realitza una recuperació de melodies tradicionals i les cançons de tasca s'ha complementat amb arranjaments i revisions per a adaptar-les a l'actualitat i aportar "una sonoritat contemporània sense perdre de vista les bases de la cançó d'arrel tradicional", expliquen responsables de la producció en un comunicat.

La il·lustradora Belén Segarra és l'autora del grafisme que acompanya al nou disc, mentre que les fotografies, realitzades en diferents enclavaments de Xàtiva, han anat a càrrec de Claudia Marconell.

Per a aquest nou llançament discogràfic i la gira que ho acompanyarà, Pep Gimeno 'Botifarra' s'envolta d'una nova banda, composta per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez, Martina Sabariego i Míriam Albero. El cantautor xativí Feliu Ventura també ha tingut una important participació en la gènesi del nou disc com a lletrista.

L'àlbum és una edició del Mico Entertainment i s'ha gravat entre Catarroja i Riba-roja, produït per Moma Estudios.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme