GRUPO PLAZA

també 'peregrinos', en les arts

'Pinocchio' obre el teló d'Escena Diversa de Teatre Escalante

24/11/2020 - 

VALÈNCIA. El cicle Escena Diversa del Teatre Escalante, dependent de la Diputació de València, proposa al públic familiar viatjar  per la fantasia i la realitat amb dos muntatges que conjuminen disciplines teatrals diferents i plantegen reflexions més enllà de l'entreteniment. Espectacles que pujaran a l'escenari del Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts en desembre amb preus accessibles per a totes les butxaques, 5 euros.

Com explica la diputada de Teatres Glòria Tello, “el cicle Escena Diversa agrupa un total de sis muntatges que es desenvoluparan des de l'1 de desembre fins al 31 de gener del pròxim any. Espectacles molt variats en els quals preval la qualitat i que despertaran i alimentaran la curiositat, imaginació i reflexió de xiquets i xiquetes”.

Entre la realitat i la fantasia

La primera etapa d'este cicle convida als espectadors a embarcar-se en dues aventures que transiten entre el real i l'imaginari. Peregrinos acostarà a menuts i grans el 6 i 8 de desembre al fantàstic viatge que emprén una xiqueta a la recerca d'una vida millor. Un pelegrinatge cap a la llibertat en el qual haurà d'enfrontar-se a la immensa mar que la separa d'una suposada terra promesa. Un espectacle de teatre audiovisual, signat per Voilà Producciones i El Pavón Teatro, en el qual els actors interactuen amb una pel·lícula d'animació.

La segona proposta d'Escena Diversa és la mirada actual de l'obra de Pinocchio que planteja la companyia Gorakada i que podrà veure's el 13 de desembre. El personatge de la literatura italiana i universal que presenta la companyia basca és una força de la naturalesa, com tots els xiquets, un Pinocchio de veritat, pragmàtic i entremaliat. Un xiquet intel·ligent i que haurà de lluitar amb si mateix i amb la societat que li envolta, la mateixa que intentarà canviar. Un espectacle per a tota la família guardonat amb el Premi FETEN 2020 a la Millor Direcció.

Escena Diversa reprendrà el seu curs amb quatre espectacles més per a inaugurar en gener el nou any 2021 amb teatre i més teatre.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme