GRUPO PLAZA

rock familiar

Ramonets presenta el seu nou disc 'Fes-ho tu mateix' al 16 Toneladas

El grup de rock familiar actua el divendres 31 de maig a les 19.00h

30/05/2019 - 

VALÈNCIA. Ramonets presenta nou disc Fes-ho tu mateix, un àlbum amb 15 cançons compostes íntegrament per Ramonets, on no faltaran les lletres fetes des de la mirada dels xiquets i les xiquetes i la seua visió sobre la vida.

Fes-ho tu mateix és un disc ple d'imaginació, que tracta temes tan importants, transgressors i necessaris com són el respecte, l'educació, el racisme, el feminisme, el medi ambient o el ser inclusiu.

El pròxim 31 de maig al 16 Toneladas a les 19:00, es farà la presentació del nou disc, que ja es pot adquirir tant a la seua web com als seus concerts.

Una presentació que inclourà una roda de premsa, i on tots els Ramonets signaran exemplars a tots els assistents. A més a més, en esta presentació, comptarem amb el famós psicòleg infantil Alberto Soler, qui ens parlarà de la necessitat de la música en les xiquetes i els xiquets, però sobretot, de com calen els valors de Ramonets en els infants a través de les seues cançons i els seus concerts.

De fet, Alberto Soler ens afirma que “fan falta més discos com aquest i més grups com Ramonets. Tracten amb respecte als xiquets, confien en ells, i coneixen els seus interessos, gustos i preocupacions. Tenen la capacitat de baixar a la seua altura i veure el món des del seu punt de vista; només així s'explica que tinguen tant encert en les seues lletres. Musicalment és un disc redó, tot rock, però amb molts més matisos que els anteriors discos. S'endinsen en sons i recursos nous que resolen de manera molt enginyosa, i que segur encanta (com de costum) a majors i xicotets. A casa per descomptat ha sigut així”.

La pedagogia musical és necessària en el desenvolupament emocional dels xiquets i les xiquetes i això és un dels objectius de Ramonets, doncs tracten de fer arribar als més petits tots els valors i ensenyança necessària a través de la diversió i el rock and roll.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme