Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

AGENDA

Russafa Escènica es re-estrena al Rialto

En aquesta segona edició les obres es representaran als mesos de gener i març

7/01/2016 - 

VALENCIA. El festival d'arts escèniques de València re-estrena sobre les taules del teatre Rialto sis de les obres que van formar part del cartell de la cinquena edició de Russafa Escènica. Tres de les obres es representaran del 13 al 17 de gener i les tres restants del 9 al 13 de març.

El “II Cicle de Russafa Escènica al Rialto” s'engega per segon any consecutiu amb la col·laboració de CulturArts. En aquesta segona edició la Sala José Sancho del mític teatre valencià acollirà les propostes que es van crear per a ser representades en espais no convencionals del barri, com a perruqueries, tallers o galeries d'art, i la temàtica de les quals girava entorn a les “Famílies”, lema de Russafa Escènica 2015.

D’aquesta forma, les obres que composen el cicle han sigut readaptades per a respondre a l'esquema propi del teatre a la italiana, la qual cosa suposa per a les companyies participants una oportunitat de consolidar les seues propostes i d'obrir-se a un nou públic. 

Les sis propostes que formen part d'aquest projecte corresponen als sis boscos de la passada edició del festival, és a dir, a les peces amb major aforament i durada: “A España no la va a conocer ni la madre que la parió”, de Víctor Sánchez; “Río por no llorarme”, de Xavi Domènech; “Split a Mort”, de Loles Serrano i Sílvia Navarro; “El mirador presenta,,, Dies de guardar”, de María José Peris; “Réquiem”, de Chema Cardeña y “RePlay”, de José Doménech. 

Totes les obres tindran una única represntació amb una durada aproximada d'entre 60 i 80 minuts i el preu variarà entre els 5 i els 10 euros. D'altra banda, tot seguint l'esperit de proximitat que promou Russafa Escènica, el cicle inclourà una sèrie de sessions “aftertalk”, en complicitat amb una de les característiques del festival: establir una relació propera entre públic i artistes.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email